maandag 9 juli 2012

Shoplog H&M vanuit Greece

 Als eerste heb ik dit wat weidere shirt gekocht, op het shirt staat: '' Find me backstage '' De letters zijn in het zilver. Mij ging het niet echt om de tekst, ik vond het shirt zelf heel leuk. Hij is echt super weid aan de zijkanten, maar dat maakt het ook heel speels. Je kan er allerlei kanten mee op. Dit shirt was maar 14,95. Ik heb het even heel simpel op een wit broekje gedaan.

Dan het volgende shirtje wat ik heb gekocht is dit roze shirt, hij is iets feller in het echt en ik ben eigenlijk nooit echt van de t-shirts, meer van de topjes, maar deze vond ik echt super leuk. Sowieso de kleur roze staat heel mooi, als je al wat bruiner bent en hier staat dan: '' like '' op. Dit shirt is ook heel lekker om te dragen, omdat hij lekker losjes zit.

Dit shirt was maar 9,95 euro.


In de H&M waren 3 verdiepingen en een hele verdieping was in de SALE. Hier heb ik een ring gekocht en een armbandje voor maar  1 euro! Deze ring kennen jullie denk ik allemaal wel, ik wilde deze ook in NL kopen, maar hij was toen 5 euro en had op dat moment niks meer bij, toen ik hem hier zag liggen was ik echt zoooooo blij! Hij was maar 1 euro, geen enkele seconde getwijfeld haha! 

Dit was mijn H&M shoplog er komt ook nog een ZARA shoplog en nog wat spulletjes uit griekse winkeltjes, vooral sieraden

XOXOXOX

2 opmerkingen:

Mendy♥ zei

Leukee items! Ben benieuwd naar de andere dingetjes !

http://thelovelymelodies.blogspot.nl/

xmylovelylifee zei

dankjewel! ja die komen snel hihi

xoxo