vrijdag 29 juni 2012


FOREVER 21 ring.

Hii,

Ik ben laatst naar Antwerpen geweest  en ik kon de FOREVER 21 natuurlijk niet overslaan. Wauw, ik moet zeggen wat een mooie winkel. Hij is echt super groot en alles is zo pretty! Wat me opviel was dat alle sieraden in bakjes zaten, echt heel goed bedacht.


Ik heb bij de FOREVER 21  1 trui gekocht, sokken, een tuniekje en een ring. De post gaat even alleen over de ring, de rest komt nog!
Zoals je ziet is de ring donker rood, soort van bordeaux. [ mijn nagels zien er trouwens echt niet uit, sorry!]


Aan de zijkant is hij goud en wat dikker, hij is best wel zwaar, maar ik vind hem echt super mooi. Deze was maar 2,95 euro. Alle sieraden vond ik super goedkoop daar, ook de sokken en lingerie was er heel goedkoop. Ik heb mijn paar sokken, die overigens echt schattig zijn, voor maar 1 euro gehaald, dus het is zeker de moeite waard!Als je niet helemaal naar Antwerpen wilt gaan, dan kan je ook gewoon op de website kijken daar kan je ook online bestellen! Dat duurt natuurlijk wel wat langer en je moet wel shipping betalen, dus verzendkosten.

Als je registreert op die site dan vragen ze of je ook een nieuwsbrief wilt ontvangen, dat zou ik zeker doen. Je krijgt dan alle nieuwe kledingstukken die ze hebben etc.


xoxoxoxo